Re: kontrola z ÚP
Takovou kontrolu jsem měla asi před rokem. Taky mi program nepočítá průměrný přepočtený stav, ale úředníci můj výsledek nepřepočítávali (a nejsem si jistá,jestli by to vůbec uměli). Hlavně přepočítali, jestli ten výsledek souhlasí s jejich výpočtem a zda je splněno povinné náhradní plnění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 7. 2011 7:28
Dobrý den, prosím měl jste někdo kontrolu z ÚP na plnění povinností podle § 81 ( odvod poviného podílu osob se zravotním postižením) . Mě program nepočítá průměrný přepočtený stav zaměstnanců, je nějaký postih, kdyby bylo špatně vypočítáno. Plníme odběrem služeb, osoby se zdr. postižením nezaměstnáváme. I když by bylo špatně spočítáno, tak náhradní plnění máme o hodně vyšší , než musíme mít, takže nic neodvádíme, ale v průměrném přepočteném počtu zaměstnanců nemám přesčasy, takže se může lišit můj výpočet, jsou za to nějaké postihy, když i po navýšení by jsme něměli nic platit?