Re: Přehled o výši pojistného
Tak to máte někde v programu chybu. Pokud máte odvod 25%, tak si nemůžete za náhradu v době nemoci nic odpočítávat. Řádek 5 musí být stejný jako řádek 3.
Re: Přehled o výši pojistného
Hm, už jsem asi zjistila kde - tento program mi opravdu nepřirostl k srdci (již třetí chyba - resp. vykřičník, že musím opravdu vše kontrolovat a přepočítávat). Zadala jsem kód 811 a měl být 880 - výpočet je správně, jen nechápu proč to neupozornilo, že tento kód se používal v roce 2009. No nic, musím udělat opravný přehled a doposlat dlužné pojistné!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 7. 2011 8:01
dobrý den, jsem začátečník v programu k2. Po vyplnění všech mz údajů jsem si vytiskla přehle o výši pojistného a zjistila jsem, že mi to na řádku 3 spočítalo dobře, ale na ř. 5 mám jinou částku. Po přepočetní všech zaměstnanců jsem zjistila, že na ř. 5 mám nižší částku o DNP u pracovníka, který je nemocný od předchozího měsíce. Jsem z toho zmatená a nevím co s tím.