Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 7. 2011 21:02
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s účtováním restaurace/cukrárny - jedná se o DE, plátce DPH.
Provozovna nemá registrační pokladnu, takže tržba je prostě určitá částka za den. Na výstupu by vlastně mělo být 10 i 20%, ale na základě čeho to určit!?
Jakou formou v tomto případě postupovat??
Děkuji za jakoukoliv radu