Re: Odstupné - výpočet při zkráceném úva
Děkuji. Má těch 20 hodin. Ještě jsem se chtěla jenom ujistit, když končí k 31.7.2011, PHV počítám z období duben až červen, je to tak? Děkuji.
Mám tu jenom dovolenou a pak proplacené hodiny, co odpracovala navíc. Ty jsem neodečetla. Ale ani tak mi to nevychází :-( Připadá mi, že program bere základní mzdu (bez dovolené a přesčasů), ale nevím, co bere dál. Pořád se k tomu nemůžu dopátrat. Jdu to zkoušet.
Tak už jsem na to přišla. Program od hrubé mzdy odečte náhradu za dovolenou a proplacené přesčasové hodiny a vydělí to počtem skutečně odpracovaných hodin. Dívala jsem se špatně na ty odpracované hodiny. Z toho sloupečku, ze kterého jsem je brala, jsem ještě odečítala hodiny za dovolenou atd., přitom to už byly čisté hodiny, po odečtení. Hurá :-)
Ještě se chci zeptat, do Potvrzení pro účely ÚP se potvrzuje čistý průměrný výdělek, to je mi jasné. Jenom se chci ujistit, že se do tohoto čistého výdělku nepočítají i daňové bonusy na děti. Je to tak? Dává se tam jenom čistá mzda bez daňových bonusů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 7. 2011 13:12
Dobrý den, prosím o radu. Jak mám zaměstnankyni počítat odstupné, když pracovní smlouvu má na 20 hodin týdně, ale většinou pracovala víc. Mám to dobře, když jsem počítala takto? :
PHV x (20 x 4,348)?
Počítala jsem s 20 hodinami týdně, protože podle mě má hodiny, co pracovala navíc, v PHV. Je to dobře? Děkuji.