Re: Kupni smlouva pres RK - neni podpis
No to je prave nesmysl. V KS se jako zprostredkovatel napriklad zavazuej odeslat prodavajicimu zalohu, kterou mu poskytl kupujici, podat navrh na vklad do katastru atd atd. Takze se tam zavazuje...ovsem bez podpisu mi to prijde divne, leda by to bylo osetrenou tou zprostredkovatelskou smlouvou
Tak to nevím, proč to tam motají. Asi ten, co to sepisoval, měl "tvůrčí den" . tak se tam snažil vecpat co nejvíc.
>>Ano, proto se ptam. Zvlastni bylo, ze to proslou
>>kontrolou pravniho oddeleni, pricemz nektere
>>pripominky
>>byly uvedeny, ale o tomto nic. Prijde mi, ze takto
>>vlastne RK nemusi udelat nic, co je ve smlouve
>>uvedeno
>To mate pravdu, nemusí. Od toho jsou vaše rezervační a
>prodávajícího zprostředkovatelská smlouva.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 7. 2011 14:38
Pres jednu velkou RK, ktera dle advokata patri k tem, se kterymi zatim nemel problemy, jsem uzavrel kupni smlouvu. Mel jsem podepsanou rezervacni smlouvu, prodavajici (predpokladam) pak smlouvu zprostredkovatelskou.
Zarazi mne, ze samotna Kupni smlouva zminuje Zprostredkovatele, avsak podepsani jsou jen kupujici a prodavajici. Tedy jak je zprostredkovatel zavazan, kdyz tam neni jeho podpis/razitko?