Re: průměrný výdělek-prosím spěchá
Dobry den, pripojim se k otazce, mam stejny problem. Pracovala jsem 2 roky na dobu urcitou, pracovni pomer skoncil 31.7.2011. Posledni ctvrtleti se tedy bere duben, kveten, cerven? Mela jsem cisty prijem (tety castku, ktera mi prisla na ucet) za tyto mesice 14384Kc, 14077Kc, 14918Kc. Z toho mi vysel prumerny mesicni vydelek 14460Kc. Tak jsme to take spocitali s nasi pani sekretarkou, kt. mimo jine take dela ucetnictvi. Ale pani, co dela mzdy pro naseho zamestnavatele, mi vypocetla prumerny prijem na 13579Kc a pry tvrdila, ze se to bere z te castky na vyplatni pasce, kde je napsano "cista mzda", ne z toho, co dostanu na ucet.. ale to by ji take nevyslo, protoze i v techto kolonkach mam pokazde pres 14000Kc! (14094Kc, 14077Kc, 14607Kc). Myslela jsem si, ze se tedy pocita průmerny vydelek za poslednich 12 mesicu, ale tady pisete, ze to tak neni. Tak ted nevim, co si o tom mam myslet a co s tim dal.. S pani, kt. pocita mzdy je tezka komunikace..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
2. 8. 2011 15:04
Dobrý den prosím Vás na potvrzení pro ÚP se uvádí průměrný výdělek za jaké období? Za posledních 12 měsíců?
Děkuji