Re: depozitum
Dostanate se do účetnictví? I do roku 2005?
pokud ano, zadejte v roce 2005 částku 70 000,- (asi jich bude víc, ale tu správnou snad najdete), podívejte se jak byla zaúčtovaná, a pak si vyjedťe ten daný účet v roce 2006, 2007, 2008..... a uvidíte jestli se s ní hýbalo či nikoliv.
Třeba někdo poradí něco jednoduššího.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
11. 8. 2011 8:45
Dobrý den.
Mám velký problém, nejsem účetní, píši pouze VF, zaúčtuji PF, pokladnu dělám. Na DPH máme účetní firmu. V roce 2005 jsme se přestěhovali do jiných prostor, platili jsme depozitum, které vidím v příkaze... Nyní jsme se přestěhovali opět jinám a účetní firma chce zlikvidovat depozitum. A tvrdí, že naše účetní z roku 2005 nějak vyndala toto depozitum a že se to bude muset dát tímpádem do daňového přiznání za rok 2011 a že budeme muset odvést daně 70.000CZK!!!?? Mám pocit, že máme také blbou účetní firmu, tvrdí mi, že to musím najít, ale já netuším kde a co mám najít... Mohli byste mi poradit? Vím, že to je těžké... Děkuji... Kamila