Re: oprava mezd danovy bonus
no podle me je taky chyba tam, protoze ona v roce 2010 6 mesicu na nemocenske, pak na materske a ted v roce 2011 ji skoncila dovolena a ona cerpala dovolenou v praci a oni ji ten bonus na to 1. dite vyplatili s tou vyplatou. je to AHOLD a dopisovat si tam s nima a upozornovat je na to bude asi na dlouho a nechci, aby kvuli tomu meli pak pri podani DP problemy, ale podle me je to taky jejich chyba.tak co ted? napsat jim tam dopis.Pani zamestnankyne neni v techto vecech vubec sbehla a ani nevi, co jim podepsala, ale tvrdi, ze prohlaseni na rok 2011 nepodepsala. diky za radu
Re: oprava mezd danovy bonus
No ano, protoze jsem vedela, ze je na materske a nikde nepracuje. no asi zavolam do toho aholdu at si to resi oni a vymahaji si to po ni. no ona jim to bude muset zaplatit a jestli jim to podepsala to prohlaseni, tak je to fakt popletka a podepsala to stejne az po te, co mam podepsane prohlaseni od otce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
11. 8. 2011 20:42
Dobrý vecer, zjsitila jsem, ze manzelce zamestnance - ktera je na materske s 2 ditetem a cerpala dovolenou po materske uplatnili slevu na dani a danovy bonus na 1.dite a pritom zamestnance na to prvni dite jiz danovy bonus pobiral. jedna se mi o mesice kveten a cerven, mela bych to tedy opravit a zamestnanci to strhnout, mate s tim nekdo zkusenosti? mzdy delam v pohode a budu to mit akorat cele rozvrtane, ach jo.diky