Re: exekuce - prosím výpočet
hm tak to je dobrý, co dál
zkoušela jsem to ve výpočtech na internetu a tam mě vyšlo 136Kč a tak jsem chtěla vědět, jak se k tomu dopátrat.To vyživované dítě znamená, že stále ještě studuje????je tam nějaká věková hranice?
Promiňte začínám a zrovna ještě toto
Ještě jeden dotaz ten syn ukončil 4-leté studium po 3 letech - tedy normálně školní rok a teď v září nastoupil na jinou školu.Může si matka uplatnit daň. zvýh. na dítě i za prázdniny? tím že skončil 30.6.2011, byl ještě studentem i o prázdninách?
děkuji
Re: exekuce - prosím výpočet
Ve výpočtech na internetu jste zřejmě zapomněla zadat, že má manželku. Když zadáte manželku, musí vám vyjít 0.
7067-5326(nezabavitelná č. na zaměstnance)-1331,50 (nezab.č. na dítě)- 1331,50 (nezabav.č. na manželku)
Zkuste se podívat na občanský soudní řád zde na liště, ten budete k exekucím potřebovat. Ano,vyživované dítě je to, které je povinen vyživovat, tj. studující ano.
Co se týče daňového zvýhodnění matky, dle mého názoru nárok je i za prázdniny, protože nastupuje na další školu ihned po skončení jedné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 9. 2011 15:55
prosím o výpočet exekuce
čistá mzda 7067.-
daňové zvýhodnění na dítě si uplatňuje jeho manželka - synovi je 18 a studuje - nevím zda to má něco s exekucí společného.
nevím zda ještě potřebujete vědět nějaký údaj
Exekuce je nepřednostní. děkuji Ráďa