Re: Šéf odměňuje jen 1 zaměstnance
Chápu Vás, že se cítíte ukřivděná, ale ve firmách je zvykem, že výše mzdy a premií je utajena a jeden zaměstnanec neví, kolik bere druhý. Je to Váš pracovní poměr a záleží na Vás, jestli jste ochotna dělat za tolik, kolik dostáváte. Závist nad mzdou druhých Vám nepomůže.
Re: Šéf odměňuje jen 1 zaměstnance
proboha, tohle vůbec neřešte, zbytečně se nervujete,dnes se mzda nerozebírá, bylo to děsný když za mnou chodili zaměstnanci a říkali, jak to že má Marie o 100 více. Netrapte se tímto a změnte místo, nic s tím neuděláte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 9. 2011 17:46
Jsme malá firma. Všichni děláme co můžeme. Nikdo se neflaká. Ovšem pozornost, hlavně tu finanční, dostává jen 1 zaměstnanec. Není u nás dĺouho. Už loni na Vánoce dostal prémii cca 20 tisíc. My ostatní nic. Mám možnost přejít do nového zaměstnání. Řešila jsem to se šéfem, nevěnoval tomu pozornost. Když jsem se zmíniila podruhé, tak řekl, že to má vyřešené. Čili nepřistoupil na to, abych mohla současně pracovat ve dvou firmách, přitom já bych to zvládala. Ocitla jsem se ve svízelné finanční situaci. Na psychice také nepřidá vědomí, že někdo, kdo má nižší postavení, dostává cca o 10 tis. víc měsíčně.