Re: Zaměstnanec a cesta do zahraničí
Mívala jsem ve služebním autě neustále notářsky ověřený dopis, ve kterém firma sděluje, že právě já mohu používat její automobil k jízdám jak v tuzemsku, tak v zahraničí. Dopis byl jak v češtině, tak v angličtině a sloužil právě k prokázání, že vozidlo užívám se svolením.
Re: Zaměstnanec a cesta do zahraničí
Přemýšlejte spíš tak, že je to prostě potřeba, já bych bez takového dokladu do zahraničí nevyjela, co bych asi tak dělala, kdyby mě zastavili někde v Itálii policisté a já nemohla dokázat, že jsem auto neukradla?A je mi jedno, jestli to je či není někde v zákonech....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
8. 9. 2011 16:29
Dobrý den, prosím o informace:
Co musí mít zaměstnanec u sebe, pokud jede služebním vozem do Německa? Myslím ohledně auta, majitel je někdo jiný a jak a čím on prokáže při nějaké kontrole, že auto neukradl, ale že je zaměstnanec a jede s ním na služební cestu. Moc děkuji za odpovědi....