Re: exekuce - prosím paní Líbu
Obraťte se telefonicky na ten ÚP, ať vám pošlou alespoň jednací číslo a adresu exekutora (soudu). Oni někteří zaměstnanci ani ty exekuce nemají (kdovíkde se stěhují...) a možná ani nevědí, za co jsou(mně občas klidně i podepíší, že exekuce nemají - zápočťák nemají - a pak jich najednou přijde 5 i více...). Pokud by ten váš aspoň věděl, na co ta exekuce je, mohla byste si z toho odvodit, zda jde o přednostní nebo nepřednostní, a podle toho začít provádět srážky ještě předtím, než ji dostanete od exekutora.
Re: exekuce - prosím paní Líbu
Ještě mě napadlo, co děláte, když se jim srazí na výživné a na exekuce se už nedostane. A to jich tedy má docela dost... Psala jsem na příslušný ex. úřad, že nejdříve srazím jednu přednostní (výživné), která přišla první, ale ani na tu mu nezbývá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
9. 9. 2011 12:04
Dobrý den,
prosím Vás, chtěla bych se zeptat, přijali jsme zaměstnance z úřadu práce, na listu evidence z ÚP má zapsanou exekuci, ale žádnou mi nedodal, ani komu jí mám adresovat. Co s tím.
Bude to pro nás jako pro firmu podmět k postihu? co mi hrozí? Říkám si, že mi stejně ty exekuce přijdou od soudu, ale až příští měsíc.
Děkuji Klára...