Re: Fa s 19% DPH-prosím o radu
Vůbec není rozumět co vám vlastně letos fakturují .... člověk jen hádá , v čem je problém ... a jediné co ho napadne je dobropis .... tak co Vám fakturovali ? V čem spočívala reklamace ?
Tak je se pokusím ještě jednou.Sama tomu nerozumím,ale než jim budu volat, chtěla jsem mít jistotu,že mi nic neuniká,ale dodavatel chybně fakturoval.
Reklamace na opravu klimatice (nákup v.r.2009)
1.řádek: Klimatizace 14 500Kč , 17 400Kč včetně DPH 20%
2.řádek: montáž 3300Kč, uvádí 19%DPH, ale ve finále nám ho nenaúčtoval. Nerozumím tomu, vy ano?Děkuji moc.
Lenko123, Alen1 opravdu UMÍ účetnictví a daně a snaží se vám i ostatním dobře poradit. Problémem ovšem je, když se někdo neumí zeptat, nevyjádří se srozumitelně, neuvede všechny informace. Pak se těžko radí i těm největším odborníkům. Kříšťálovou kouli nikdo z nás nemá. Doporučuji více pokory...
Re: děkuji
>>Alen1, raději toho nechte....je to s váma o
>>ničem...přeji Vám hezký den.
>
>Lenko123, Alen1 opravdu UMÍ účetnictví a daně a snaží
>se vám i ostatním dobře poradit. Problémem ovšem je,
>když se někdo neumí zeptat, nevyjádří se srozumitelně,
>neuvede všechny informace. Pak se těžko radí i těm
>největším odborníkům. Kříšťálovou kouli nikdo z nás nemá.
>Doporučuji více pokory...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
15. 9. 2011 8:08
Dobrý den,
v r.2009 jsme pořídili klimatizaci.Letos jsme v rámci záruční doby uplatnili reklamaci.Došla nám fa tohoto znení:
Klimatizace-14500+20% DPH,
montáž+spuštění 3300+19DPH(ale to DPH je jen v textu,ve skutečnosti naúčtované není).
I když v době nákupu platila 19%DPH, proč nám ji uvádí na faktuře letos?Něco mi uniká, či dodavatel fakturoval?