Zaměstnávání na ŽL

• (neregistrovaný)

19. 9. 2011 17:08

Dobrý den, měla bych dotaz. Jak je to se situací, kdybych chtěla zaměstnávat číšníky na jejich ŽL. Nebude to ten schwarc system? Jaké jsou podmínky toho, aby se to neporušilo? A kdo by na to došel ? Děkuji Renata

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 9. 2011 17:51

pája

Re: zaměstnávání na ŽL
      hledáte-li zde radu, jak porušovat platné zákony tohoto státu, krátit daně a jiné poplatky a dopouštět se tak protiprávního jednání, tak pochybuji, že Vám někdo něco takového bude vysvětlovat.
      Vaše terminologhie svědčí o totální ingnoranci, neznalosti, jako zaměstnavatel netušíte, "vo co go" a jen hlediáte cestu, jak vydělat prachy na hostech a ještě ušetřit na personálu. Vidíme to dnes na každém kroku, podle toho taky restauratérství vypadá.

• 19. 9. 2011 17:56

Pimpa (neregistrovaný)

Nechtěla jsem nikoho z vás nějak mojí otázkou urazit nebo rozčílit. Mě se pouze dotazovala jedna známá, že jí to nabídnul číšník, že by pro ni dělal na ŽL, ale já tvrdila, že by šlo o nějaké porušení zákonů. Tak jak jí to mám správně vysvětlit, že to takto nelze ?

• 19. 9. 2011 19:00

V. (neregistrovaný)

Zákoník práce § 74 odst. 1 „zaměstnavatel má zajišťovat plnění svých úkolů především zaměstnanci v pracovním poměru“
      Pokyn Ministerstva financí č. D - 285

• 20. 9. 2011 9:09

pája

nikoho neurážíte, jen z nás nedělejte debílky, jaká známá,

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).