Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 9. 2011 21:06
Dobrý den,
pracoval jsem na řádně a písmně uzavřenou pracovní smlouvu ve zkušební době celý první měsíc.Asi po třech týdnech jsem požádal o zálohu 3000,-Kč která mě byla s předcházejícími průvodními potížemi vyplacena na účet.Když jsem zjistil,že zaměstnavatel nesplní původní dohodnuté podmínky a nabídky,oznámil jsem mu ukončení pracovního poměru bez udání důvodu s tím,že dodělám měsíc.Dokonce jsem na naléhání zaměstnavatele odpracoval jednu sobotní směnu a docházel jsem až do jednatřicátého dne v měsíci.Odpracoval jsem cca 220 hodin a vyděl zaměstnavateli nemalé finanční částky.Mohu to posoudit neboť jsem v nedávnu pracoval jako OSVČ v mezinárodní dopravě 16 let.Zaměstnavatel mě zadržuje doplatek výplaty s odůvodněním,že jsem ho okradl o naftu,což se nezakládá na pravdě.Prosím o radu.Děkuji...