Re: Neproplácené přesčasy.
Když do toho nikdo nechce jít. Všichni jen nadávají kolik hodin měsíčně děláme zadarmo a jsme tak pod minimální mzdou. Ale už jsem se dívala na stránky Inspektorátu práce a píše se tam, že musí zachovávat mlčenlivost o mojí totožnosti. Tak nevím, jít do toho sama?
Re: Neproplácené přesčasy.
Obávám se, že mluvíte o voze a já o koze. Nepíšu o tom, co udělá inspektorát se zaměstnavatelem, ale zam-tel z řízení dobře pozná, kdo udělal teplej bonz, a těžko to nechá bez odezvy.
Takže stěžujte si, ale nejdřív si připravet únikovou cestu (jinou práci, kdybyste mě nepochopila).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
21. 9. 2011 13:16
Mám plánovanou směnu od 6 do 20 hodin. Dvě půlhodinové přestávky. Přesto zaměstnavatel proplácí 11 hodin. Funguje to tak už hodně dlouho. Je možné, aby neměli žádnou kontrolu? Jde o velký obchodní řetězec. Je někdo u koho si můžu stěžovat? Zkoušela jsem OSPO, ale jediné co navrhli bylo založení odborů a do toho nikdo s filiálky nechce jít.