Re: opravný daňový doklad - doložit na F
někde jsem zaslechla, že když vystavuji opravný daňový doklad, že to musím nějak doložit na FÚ - je to tak? To jim mám poslat s přiznáním DPH zároveň kopii toho opravného dokladu s vysvětlením proč se to stalo...?
>Dle mého to neni povinnost, ale někdo tady kdysy
>radil, že je to lepší, tak to tak dělám, posílám s DPH.
........
Jste si jista, že to byla rada, že máte na FÚ posílat s řádným daňovým přiznáním normální opravné daňové doklady?
Nepletete si to náhodou s dodatečným daňový přiznáním na nižší daňovou povinnost nebo na vyšší odpočet?
Nebo nemyslela tazatelka opravu výše daně za dlužníky v insolvenčním řízení podle § 44 zákona o DPH?
Re: opravný daňový doklad - doložit na F
nenene, je to normalne radne dph a v nem je opravny doklad za vracene zbozi. Vypada to, ze jsem to opravdu popletla s DODATECNYM priznanim.
Diky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
26. 9. 2011 19:01
dobrý den,
někde jsem zaslechla, že když vystavuji opravný daňový doklad, že to musím nějak doložit na FÚ - je to tak? To jim mám poslat s přiznáním DPH zároveň kopii toho opravného dokladu s vysvětlením proč se to stalo...?
díky moc