Re: DP daň z příjmů PO - odpisy
Nejen pokud vyplňuje poprvé DPPO je dobré si vzít k ruce pokyny. Najdete i zde na BC http://business.center.cz/business/sablony/s1-priznani-k-dani-z-prijmu-pravnickych-osob.aspx
Nehmotný majetek prošel řadou změn, ale předpokládám že Vy budete vyplňovat řádek 10
Děkuji za reakci. Pokyny mám před sebou, ale co se týká odpisů, moc toho k tomu není. Právě, že nerozumím tomu řádku 10. Znamená to tedy, že když mám nehmotný majetek od roku 2008, mám ho uvést do řádku 10?
Děkuji moc za odpověď a trpělivost :)
Jana
Ano, jak jsem psala vývoj byl divokej , ale odpis "nového nehm. majetku" už se uvádí opravdu jen do řádku 10
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
30. 9. 2011 10:30
Prosímo radu k daňovému přiznání PO - příloha č. 1 II.oddílu, část B. Odpisy hmotného a nehmotného majetku.
Vyplňuji DP poprvé a zasekla jsem se tady nad těmi odpisy. Máme i nehmotný majetek, ale ten přeci není zařazen do odpisových skupin. Kam ho mám tedy uvést??? Nebo se do toho té části B. odpisy nehmotného majetku neuvádí??? Jsem z toho totálně zmatená :(
Prosím, pomoc!
Jana