Re: dotaz na provozovatele těchto strán
To mě fakt baví, umět se vztekat, že si někdo dovolil neodpovědět :-)) Vy teda máte náturu. Já bych byla hodná a šoupala nohama. Případně se zkusila zeptat jinde.
Re: dotaz na provozovatele těchto strán
Když nevím, tak si najdu především úřad, který danou problematiku řeší. V daném případě je to inspektorát práce, správně tedy: Státní úřad inspekce práce www.suip.cz. Tam mají poradnu na webu se to najde: O nás » Důležité kontakty, tel. +420 553 683 494.
Už jsem ji jednou použil, byli tam tak středně chytří. Žádná briskní rada z nich nevypadla (zaměstnavatel nebyl pojištěn na pracovní úraz - jaksi zapomněl a už vůbec nehodlal spolupracovat - kniha úrazů, odeslání neschopenky s vyznačeným úrazem, vše přehazoval na zaměstnance, ať si to vyřídí sám - byl jeden z mála administrativních lidí atd.), ale potvrdilo mi to co jsem už v dané věci věděl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
30. 9. 2011 12:01
Včera a začátkem září jsem tady napsal dotaz o radu ohledně pracovního úrazu ,ale nikdo mi neporadil .máte nějaký zákaz???? mám nějaký problém ve kterém se neorientuji a spoléhám že mi někdo poradí ,ale z vaší strany nic nechápu to Proč ??????