Re: ukonceni DPP
zamestnanec se zavazuje , ze od 3.10 do 31.12. provede tuto práci: vkladani dat do PC. V celkovem rozsahu max. 150,--/ročně. Práce musí být provedena ve sjedané době, jinak muze spol. od dohody odstoupit. Zamestnanec může od dohody odstoupit, nevytvořila mu spol. sjednané prac. podmínky.
Za práci....bude vyplacena odměna 10.000,--, kt. může být snížena když...
to je asi to nejdůležitější. Já vím, že tam 3 měs. nebudu, ale paní trvala na tom že tu smlouvu na 3 měs. udělá.
Re: ukonceni DPP
tak v tom případě, pokud se rozhodnete, že ano, si nechte do DPP zapracovat možnost ji vypovědět oběma účastníky- písemně, výp. dobu třeba 7 nebo 14 kalendářních dnů, nutnost doručit písemnou výpově´d druhé straně a výpočet odměny v tom případě bude proveden poměrnou částkou z celkové odměny podle počtu odpracovaných hodin. Pak buete mítz jistotu, že se nezavážete k něčemu, co by Vám nevyhovovalo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
5. 10. 2011 0:16
Dobry den, chtela jsem se informovat zda je mozne ukoncit dohodu o provedeni prace drive. např. oznamenim 3 dny předem. Je napsana od 3.10. - 31.12, jedna se o vkladani dat do pc a za tuto praci bude odměna 10.000kč. Pokud bych smlouvu ukončila dříve, tak mi bude vyplacena část? Paní slibovala 50kč na hodinu, ale pak mi dala tuto smlouvu s odměnou za čtvrtletí. Děkuji