Jak zrušit prohlášení k dani

• (neregistrovaný)

5. 10. 2011 15:03

Jestliže chci u součásného zamestnavatele, kde jsem ve výpovědní době zrušit prohlášení k dani, abych ho mohla uplatnit u nového zaměstnavatele, kde jsem také zaměstnaná co musim udelat?????Sehnat si na FU formulář a vyplnit ho a odevzdat zaměstnavateli, nebo to oznámi ustně a zaměstnavatel mi předloží prohlášení k dani?????????

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 10. 2011 15:05

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: jak zrušit prohlášení k dani
      Stavte se ve mzdové účtárně, kde V8m předloží Vaše Prohlášení, do změn uvedete ,že rušíte podpis v Prohlášení od kdy a podpis u této změny. Záleží na tom, kdy to učiníte,mzdová vám řekne, od kdy bude podpis zrušen.

• 5. 10. 2011 15:05

Líba (neregistrovaný)

Dopíšete do změn do prohlášení, které má zaměstnavatel založené.

• 5. 10. 2011 15:08

Simooonik (neregistrovaný)

Aha, aha....no tak to bude u me složité, zaměstnavatel je německý, takže to bude na dlouho...vše přes poštu :-((

• 5. 10. 2011 15:10

r. (neregistrovaný)

U jednoho zaměstnavatele nahlásíte od kterého měsíce nechcete uplatňovat slevu z daně (změnu podepíšete na 2.stránce prohlášení) u dalšího zaměstnavatele podepíšete prohlášení k dani k příslušnému měsíci. každý zaměstnavatel má tiskopisy a musí Vám vyjít vstříct. V daném měsícu můžete uplatnit slevu jen u jednopho zaměstnavatele.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).