Re: OT: Vyhledávání na tomto fóru
Taky je velmi těžké najít odpověď na nějaký problém dle nadpisu, protože se píšou nesmysly do nadpisu. mnohdy dobrá a přínosná diskuse má v nadpisu POMOC nebo lépe PROSÍM, je to dost těžké.
Nadpis by měl obsahovat podstatu problému, ale je to v pravidlech, které nikdo nečte, nebo nerespektuje.
Také bych uvítala vyhledávání dle autora. Když chci najít nějkaý svůj dotaz či příspěvek starší diskuze je to složité.
O vyhledávání dle sekcí (autor/titulek/body) jsem bohužel neúspěšně škemral už před lety. Fulltext hledá jen v komentářích, ctr-f samozřejmě jen na aktivní stránce.
Takže tady máte workaround (i když ne dokonalý):
Použijte externí vyhledávač (třeba google site search) - jeho robot indexuje stránky dle obsahu (sekce jsou mu fuk), vyhledávejte výskyty řetězců na konkrétních stránkách (zde tedy business.center.cz/business/diskuze/) a vyberte současný výskyt dvou jednoznačných řetězců - nejlépe jméno autora a fragment jeho IP, který vidíte u komentáře).
Příklad - toto by mělo najít všechny komentáře uživatele crt (a ještě něco navíc, pokud má někdo identickou část IP - typicky u velkých providerů, a zároveň se "crt" vyskytuje i jinde v textu):
http://www.google.cz/search?q=crt+%2280.188.167%22+site%3Ahttp%3A%2F%2Fbusiness.center.cz%2Fbusiness%2Fdiskuze%2F&hl=cs&num=10&lr=&ft=i
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 10. 2011 7:30
Dobrý den,
přivítal bych možnost vyhledávání diskuzních příspěvků podle autora zprávy...občas bych se rád vrátil ke starému příspěvku, který jsem si sám zadal a kdyby se dalo takto vyhledávat, asi by to bylo rychlejší...a vyjely by mi všechny příspěvky, kde jsem se sám zúčastnil jako diskutující...