OT Jak získat peníze zpět

• (neregistrovaný)

14. 10. 2011 15:53

Dobrý den, potřebovala bych poradit, moje sestřenice s manželem si koupili auto, jenže bohužel nepodepsali žádnou kupní smlouvu peníze tomu chlapovi dali a on jim dal pouze malý techničák a velký už jim nedal, nebyli si ho ani na úřadě přepsat a ten člověk už se jim neozývá, nebere jim telefony..oni ani neví jestli za to platí nějaké pojištění...co mají teďka dělat?Jak můžou získat velký techničák a donutit ho aby šel ten přepis udělat, takhle by přišli zbytečně o 40 000kč. Díky za radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 10. 2011 16:06

pája

Re: OT Jak získat peníze zpět
      konstatovat, co udělali, proč a na co přitom mysleli, to už asi nemá cenu, stalo se.

Myslím, že by bylo asi od věci zajít nejprve na ouřad na odbor dopravy, tam vše uvést, požádat o prověření, zda auto je vůbec v evidenci, zda není kradené atd., taky se dá nějakým(neznám podrobně) způsobem ověřit, zda auto má zaplaceno pov. ručení, dále bych zvažoval i oznámení na policii, těžko co dále radit.Vědí alespoň, kde se zdržuje, aby ho mohli otravovat domaa donutit k dokončení transakce?

• 14. 10. 2011 16:21

Janulek (neregistrovaný)

no ví to jejich kamarád, který jim to domluvil, už ten techničák ale shání půl roku...taky jsem je posílala nma policajty jenže mi řekla že je to zbytečné jelikož mu dali peníze na ruku, takže v podstatě nemají žádný důkaz o tom že to zaplatili, mají jen to auto s malým techničákem :(

• 14. 10. 2011 16:31

pája

když je to podle ní zbytečné, tak proč si s tím lámete hlavinku VY? Něco tak pitomího se jen tak nevidí, tak je nechte smažit a je to.

• 14. 10. 2011 20:31

anonymous

Tak si myslím, že by mohli vymyslet další Darwinovu cenu, tentokrát v oblasti skoku na špek. Sice si také vyčítám některé důvěřivé kroky z mé strany, ale tohle je slná káva.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).