Re: Výživné
zabránit mu ve styku soudně lze jen pokud by ji ohrožoval na životě. a to ještě není vůbec jednoduché. podle toho co píšete se jen chodí ku... tak absolutně nevidím důvod, proč by dcera měla kvůli vám přijít o otce. pokud jste bez prostředků, budete ráda, když vám ji svěří do péče.
Re: Výživné
Já mám jednu technickou, která by vás ovšem mohla uklinit. Pokud chlap chodí za lehkými děvami, tak s nimi mívá jiné plány, než se starat o malé dítě. Takže že by děcko tahal zrovna tam mi připadá velmi nepravděpodobné. I když samozřejmě pokud žije s přítelkyní, tak mu těžko můžete bránit, aby ji s dcerou seznámil.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
20. 10. 2011 12:42
Dobrý den,rozešla jsem se s přítelem své dcery,bydleli jsme ve 3+1,hodlám mu zrušit trvalý pobyt a domluvit se na výževném a na době,kdy může vídávat malou...vzhledem k problémům kvůli kterým jsme to ukončili,bych byla pro zakázat mu scházení úplně,ale to asi jen tak nelze.Jak tedy postupovat?Kam napsat,aby rozhodli,kdy se s malou může vídat a kolik má na ni platit?A jak jak to z dluhama,které máme společné a zbývá nám rok a půl na jejich doplacení?A co když nezvládnu utáhnout nájem,když nemám školku a práci??Děkuju