Re: zveřejnění závěrky- KS v Č. Budějovi
Dobrý den, teď jsem posílala závěrku na soud v Ústí na Labem a paní na podatelně mi řekla, že jí můžu poslat e-mailem a do 5 dnů byla zveřejněna v obchodním rejstříku ve sbírce listin.
Zde je odkaz s adresou podatelny
http://portal.justice.cz/Justice2/ms/ms.aspx?j=33&o=23&k=2299&d=15245
Akorát si dejte pozor na velikost pdf dokumentu. Nesmí překročit 150kB na jednu stranu (tzn. např. 8 stran = 1200kB)
Já v Ostravě předchozí roky taky posílala emailem (bez podpisu) a vždy vyvěsili. Letos to poprvé někde vázne. Ale nenapsali zpět, že je nějaký problém. Ještě to chvilku nechám a pak budu uhánět jednatele s datovou schránkou. ze mě budou mít radost.
Buď přes datovou schránku, nebo mailem s elektr.podpisem zástupce společnosti
Pouze změna výkladu, předpis se neměnil. Vloni celá republika brala i obyčejné emaily ,pouze Praha chtěla ZAREP nebo datovou schránku.
A pak klidně publikují nepodepsané výkazy, které vlastně účetní závěrkou nejsou i když visí na internetu. Jsou to diletanti s razítkem.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
21. 10. 2011 13:51
Dobrý den chtěla jsem se zeptat pokud chci zveřejnit závěrku, mohu to poslat přes mail anebo musím přes datovku.Posílám to do českých Budějovic. Vím, že některé soudy nařizují pouze jednu možnost.