Re: zprostredkovatel zamestnani me zaluj
Smlouva je uzavrena ve smyslu ustanoveni § 642 a nasl. zakona c. 513\ 1991 Sb. Obchodniho zakoniku. Nikdo mi neplatil zdravotni pojisteni a ve smlouve neni ani uvedeno jmeno Klubu nebo majitele.
Ale ja jsem hledala a mel by mit povoleni na to aby posilal divky do zahranici podle zakona 60\1c
Re: zprostredkovatel zamestnani me zaluj
Agentury práce by měli mít povolení Ministerstva práce a sociálních věcí nebo generálního ředitelství Úřadu práce České republiky, nemusí mít živnostenský list.
Agenturu práce, registrovanou u MPSV, můžete najít na těchto stránkách
http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/zpr_prace/
Je tam ta, která s Vámi uzavřela smlouvu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
24. 10. 2011 15:15
Dobry den. Ma pravo zprostredkovatel zamestnani {agentura} chtit po me penize za nedodrzeni smlouvy? Muze byt smlouva uzavrena jen podle obchodniho zakoniku aniz by mel na to zprostredkovatel zivnostentsky list?
Pro vysvetleni: podepsala jsem smlouvu a pote zjistila,ze jsem tehotna a ze praci tanecnice delat nemohu. Agentura mi vyhrozovala pokutou 100 000kc kdyz nepojedu. Jela jsem a potratila. Ve smlouve bylo napsano,ze po navratu ze zahranici se musim dostavit do 5ti dnu na konzultaci a ja jsem se nedostavila. Za to chce po me 80 000. Je to v jeho moznostech?