Re: dpp
u nás byl jen necelý měsíc, jinak byl na úřadě práce a nějaké zaměstnanvatele měl také, tak nyní nevím, mojí povinosti není mu o tom prohlášení říkat ne? ale přece sleva na poplatníka by se v danovém přiznání mělo promítnout ne?
Re: dpp
má odměnu 7504 kč, takže na úřadě už není, to mi přinesl ukončení z evidence, jen nevím jak to měl před tím , než k nám nastoupil, protože u nás pracoval od 3.10 , a předtím někde pracoval, mě jde o to , že když u nás končil 20.10.2011 a chtěl by to nyní podepsat , tak aby se nestalo že už má jiné zaměsntnání a tam v tom říjnu podepsal. a když u nás nepodepíše a já mu dámpotvrzení, tak ta dan by se mu měla vrátit v dan.přiznání,ne?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
26. 10. 2011 12:51
počítám správně, odměna z dohody o provedení práce je 7504 Kč , sociální ani zdravotní se neodvádí, dan z príjmu je 1140 Kč , čistá mzda tedy 6364 kč, dám potvrzení o příjmu, a daň se mu v danovém přiznání vrátí , že ? prohlášení mi nepodepsal.
děkuji za info