Re: OT: Zákoník práce - byl již schválen
Na to Vám ale Pája také odpověděl: "Text návrhu
pozměňovacího zákona si najděte na Poslanecké sněmovně-
tisky, stáhněte a připravujte se na změny. " Tam je odpověď na to v jaké je to fázi.
Jestli se tím máte zbývat je už na Vás.
Hezký den!
děkuji všem za informace, už jsem si to našla, zjistila jsem, že senát to vrátil zpátky a dnes to asi zase přijde na přetřes v PS.
jelikož jsem v předchozích letech se nechala nachytat na to, jak pořád všude rozhlašovali, že budou novely těch a těch zákonů, jak je potřeba se na to připravit, tak jsem jak blbec obcházela před koncem roku školení jen proto, abych zjistila, že stejně schváleno nebylo a nebude, tak se tomu už chci vyhnout. zařekla jsem se, že na školení budu chodit jedině až po novém roce, dřív to nemá smysl, stejně kolikrát zákon projde 30.12., takže do poslední chvíle člověk neví, na co se má připravit, pak toho mám v hlavě kupu a už pak ani nevím, co vlastně platí a co ne... ;-)
hezký den vám všem
Při plánování svých školení vezměte v úvahu jaké je rozložení těch, co se vydávají za politiky ve Sněmovně a v Senátu.
Je velmi pravděpodobné, že Senát většinu "reformních" zákonů vrátí a že je poslanci většinou 101 přebijí. VK to podepíše a 30.12. to vyjde ve Sb.z. Toť moje prognóza.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 11. 2011 9:20
nevíte, zda již byl schválen nový zákoník práce, případně v jakém se nachází stavu? ať vím, zda si mám začít hledat nějaké školení...