Re: třetí PPM a dovolená
Tak bohužel, all, v tomto případě nemáte pravdu - za rok 2011 "odpracuje" tazatelka 60 dní, takže vznikne nárok na celoročníí výměru pokrácenou o rodičovskou dov. a nemoc. No a za r.2012 to bude celá dovolená. To asi opravdu zaměstnavatel radost nemá.
Re: třetí PPM a dovolená
Ale já jsem to nepřesně napsala, já jsem těmi "odpracovanými dny" myslela , to že je to doba mateřské dovolené, nepsala jsem nic o 21 odpracovaných dnech, protože 3 děti za sebou, to ji zaměstnavatel asi 9 let neviděl a jen platí a platí. Omlouvám se, nedotáhla jsem to do konce, myšlenka byla dobrá, vyjádření blbé. Teď když to po sobě čtu, tak to vidím ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
1. 11. 2011 11:06
dobrý den, prosím vás mám nárok na dovolenou za rok 2011, když jsem do 28.6.2011 byla na rodičáku s druhým dítětem pak od 29.6.2011 do 5.10.2011 na nemocenské (zaměstnavatele mám) a od 6.10.2011 jsem nastoupila na třetí mateřskou. Jestli si můžu po mateřské (končí mi 18.4.2012)dov.zažádat o čerpání dovolené?
děkuji
st.