Re: Odvolání - pro páju
jo, to je dneska moderní, sebrat korunky těm chudým, oni sice nemají nic, ale zato je jich hodně. POmáhal jsem nedávno kamarádovi se žalobou proti rozhodnutí o snížení stupně ID, obdobné, PL uvedl, že po prohlídce osoby...atdatd a prohlídka spočívala v tom, že mezi dveřmi jí podal papír s rozhodnutím. Já bych to u Vás ted zastupováíním neřešil, prostě zpracujte odvolání, matka ať to podepíše a pošlete, pokud budete jako zmocněnec, budou po Vás chtít ověřenou plnou moc, zbytečně se to pak komplikuje.
Re: Odvolání - pro páju
pak tedy plnou moc, ověřený podpis matky, napíšete za ni odvolání, budete uveden jako podpisující na základě plné moci, ale tu budete muset přiložit, jinak se s Vámi nikdo nebude bavit, čili si budete muset nechat udělat několik ověřených kopií a v případě další potřeby předložit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
2. 11. 2011 9:18
Moc prosím o radu v následující situaci.
Mojí matce zamítli žádost o zvýšení příspěvku na péči a dokonce jí ho odebrali úplně. Jako naprosté unikum vyznívá fakt, že důvodem odebrání je lékařská zpráva její PL, která tu zprávu napsala v její neprospěch.
Takže jsem se rozhodl vystupovat jako její zmocněněc a zastupovat ji v odvolání, vybaven PM.
A potřeboval bych poradit, jak po formální stránce to odvolání napsat. Jestli mým jménem a s uvedením, že se jedná o případ ten a ten (Čj. ap) a s mým podpisem nebo odvolání napsat za ni a 2 podpisy - její a můj.
Dělám to poprvé, tak nechci narazit-
díky.