Re: Konto prac.doby-pro Páju
Pro Páju - prosím, mohl byste mi poradit s kontem pracovní doby?Zkusila jsem oslovit paní z výše uvedeného mailu,ale již není platný.Ve firmě musíme zavést konto pracovní doby do konce letošního roku a já si s tím nevím rady.Zákon mám nastudovaný,ale jak ho prakticky uvést do života,to fakt nevím.Pokud to jen trošku půjde, prosím, poraďte. Email iveta.matejkova@seznam.cz
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
4. 11. 2011 10:02
Dobrý den Pájo, vidím, že jste zde. Psala jsem tento příspěvek dnes po půlnoci, ale píšu ho s omluvou znovu, aby byl nahoře. Pájo, prosím Vás, někdy na jaře jste psal o tom, že máte nějakou metodiku ohledně konta pracovní doby. Bylo by možné mně ji poslat na mail? Nevím si totiž rady s praktickým postupem výpočtu průměrů, vyrovnávání mzdy atd. Viz můj dotaz Konto pracovní doby, na který mně odpovídala pí RenataH. Já mám totiž dojem, že u firem, které říkají, že používají konto pracovní doby, se nakonec ukáže, že nepostupují podle všech pravidel dle zákoníku a že konto pracovní doby tomu jen říkají a jinak při výpočtech jedou jako při normálním nerovnoměrném rozvržení.