Re: Opět Money S3-proplatit dovolenou
Vůbec se nedivím pesimismu. Money mě štve už přes rok. Dovolenou jsem proplácela hned při příchodu - mé předchůdkyni. Ale je to už rok a půl, tak se zkusím podívat, co jsem s tím udělala.
Zkusím popsat, jak to teď vypadá - na výplatinici mi zůstalo 11 dnů nevybrané dovolené. Na záložce odpracováno - běžné náhrady - do volné kolonky pod paragraf jsem vypsala proplacená dovolená - 11 dnů, hodiny.
Dále jsem upravila skutečně odpracovné dny a hodiny.
Jediné co zůstalo - jakoby visí nevyčerpaná dovolená. Ale na té výplatinici (tisknem na A4 je to seřazené pěkně pod sebou - dovolená zůstatek 11 a hned další řádek je proplacená dovolená 11).
Jestli to je dobře - nevím. Nechala jsem to takto.
Tak podobnou situaci jsem řešila nedávno a Money mě to vypočítalo v kartě mzdy v běžných náhradách jsem do posledního políčka napsala proplacení dovolené natypovala 2 dny a automaticky vypočítalo.Jenom si musíte zkontrolovat počet odracovaných hodin,protože jak natypujete proplacenou dovolenou,tak to automaticky krátí odpracované hodiny.Zkuste to a dejte vědět.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 11. 2011 7:59
bracím se na toto forum s prosbou, zda někdo neporadí, jak zadat v Money proplacení řádné dovolené, kterou si pracovník nevybral a v říjnu skončil PP. Asi se z tohoto softwaru brzy zblázním. Moc děkuji všem.