Re: mzda
Nic bych nevracela, Vy jste jim žádné vysvědčení nepředložila, jejich chyba, že si ho nevyžádali. Vy jste plat brala v dobré víře, nejste povinna znát jejich předpisy.
Průser má školka, že platila nekvalifikovanou učitelku jako kvalifikovanou.
Zápočtový list apod. jsou povinni Vám dát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 11. 2011 13:30
Dobrý den,
nastoupila jsem v srpnu do zaměstnání jako učitelka mateřské školy, s tím,že maturitu nemám,ale dodělám si jí. Bohužel v září mi to nevyšlo,ale odvolávala jsem se,proti tomuto rozhodnutí. Ředitel, který mě zaměstnal to věděl od začátku, vše jsem mu říkala. Výsledky odvolacího řízení ještě neznám, což také věděl. Dne 31.10. jsem ukončila pracovní poměr ve zkušební době. A pan ředitel po mě chce maturitní vysvědčení, jinak mi nemůže dám zápočtový list, potvrzení o příjmech a evidenční list a peníze jim musím vrátit,protože jsem jim údajně tvrdila,že maturitu mám a proto mě zařadili do jiné platové třídy než mám nárok. Ve smlouvě není uvedeno jaké vzdělání musím mít a v platovém výměru taky nic není napsáno. Prosím o radu jaké mám možnosti a jestli musím vrátit peníze nebo ne.
Děkuji