Re: okamžité zrušení pp na paragraf
k čemu potřebujeme zápočták - na úřad práce, na nový nástup.Pokud budete opracovat ve druhém a i tam skončíte, předložíte ten poslední a tam to bude OK. Zkuste se domluvit na dohodě a když to nepůjde tak asi tak jak píšete, i když nejsem pro tato řešení.
Re: okamžité zrušení pp na paragraf
Pokud skončíte ve 2.zaměstnání a budete muset jít na ÚP, buď dáte dohromady potřebnou dobu zaměstnání bez toho, které trvá od června, nebo nedáte. Pokud nedáte, s §55 v zápočťáku podporu nedostanete. Nerozumím tomu, že jste podala výpověď, když vám PP stejně 6.12. končí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 11. 2011 13:37
V červnu jsem nastoupila do zamestnání na dobu určitou, která končí 6.12. V říjnu jsem nastoupila jeste do jednoho zaměstnání takže v součáasne době pracuji u dvou zamestnavatelu. U toho prvního jsem podala výpověd ( na dohodu mě nechteli pustit)abych se mohla na plno věnovat druhému zamestnání. V současné době ale už to časově nezvládám a chtěla bych ukončit první prac. poměr. V případě že řeknu zamestnavateli že už prostě nepřijdu co může následovat?????????????Okamžité ukončení na paragraf????a jakje to pak když budu mít v zápočtovým listu ten paragraf? Může mi ho muj druhý zaměstnavatel nejak vymazat????????