Prosííííím
>Prosím o radu. Vystavila jsem dvě faktury za práce v
>září (byla v DPH za 9/11) a v říjnu. Z důvodů nedodání
>nějakých dokladů mně byly teď vráceny. Měla jsem
>vystavit zálohovku místo těch faktur, která byla uhrazena.
>Faktura se má vystavit až po dodání těch dokumentů
>celkově za ty dva měsíce. Můžete mi prosím poradit jak to
>vyřešit? Asi dobropisem na tu fakturu za září, že?
Re: Prosííííím
Ty faktury mně vrátili. Tak bych jim tu s DUZP za 9/11 poslala znovu i s dobropisem a tu v říjnu zrušlial, když není ještě odvedená DPH. Dělají problémy, ve smlouvě nic o zálohách není, ale jednatel s tím souhlasil. Takže uhradili zálohovku a až se dořeší nesrovnalosti, tak mám udělat fakturu za září a říjen dohromady. To ale taky není v pořádku, že?
Re: Prosííííím
Já tam pořád vidím tu povinnost nechat tam to DPH v září - platba předem je vlastně už DUZP. A nemůžete změnit původní fakturu na zálohovou? Nevím jakou máte číselnou řadu - ani neznám přesně problém a za předpokladu, že DPH jste odvedli a úhrada byla také v září - tak by to bylo asi nejjednodušší řešení?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
11. 11. 2011 10:09
Prosím o radu. Vystavila jsem dvě faktury za práce v září (byla v DPH za 9/11) a v říjnu. Z důvodů nedodání nějakých dokladů mně byly teď vráceny. Měla jsem vystavit zálohovku místo těch faktur, která byla uhrazena. Faktura se má vystavit až po dodání těch dokumentů celkově za ty dva měsíce. Můžete mi prosím poradit jak to vyřešit? Asi dobropisem na tu fakturu za září, že?