Re: Jak spočítat dovolenou
Paní Líbo - děkuji za odpověď, necméně jsem z toho trochu rozpačitá - já mu za 62 odprac. dnů a 2 proplac. svátky opravdu budu muset proplatit 10 dnů dovolené? Je u nás zaměstnán na dobur určitou do konce roku.
A jsště se zeptám - jakou formou mám oslovit naši OSSZ, aby u nemocného provedla kontrolu. Dostaly se ke mně informace, že snad nedodržuje léčebný režim - už je vedený právě na OSSZ.
Re: Jak spočítat dovolenou
On je nemocný a bude asi až do konce roku? Nebo co myslíte tím, že asi nepřijde...pokud je nemocný, tak od kdy?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 11. 2011 12:14
Dobrý den, sice se to tady probírá velmi často, ale nejsem z toho moudrá, proto prosím zkušené o radu. Zam-ec nastoupil do PP dne 13.6.2011, tím mu vznikl nárok na 10 dní dovolené. Do dnešního dne odpracoval 62 dní+ náhrada za 2 svátky - program počítá 64 odrpac. dní. - zbytek čerpal OČR a marodil. Zřejmě do konce roku nepřijde. Jak se s tím mám vypořádat- budu něco krátit nebo bude moci vyčerpat celých 10 dní? To mi přijde docela nefér vůči ostatním zam-cům, ale je to asi nesmysl, že?
Poradíte?