Re: střediska - POHODA
Účtuji v Pohodě na střediska. Ty mě zajímají jenom u nákladových a výnosových účtů tzn. při placení faktury mě vůbec nezajímá, na jaké středisko je zaúčtovaná. Fakturu, třeba za tel. rozúčtuji v položkách faktury na jednotlivá střediska a potom už mě to "nezajímá".
Právě, že my to tu sledovat musíme. Časem se bude firma rozdělovat na s.r.o. a FO a s.r.o. se prodá, proto se musí sledovat obě střediska a majitel firmy si přeje sledovat i pokladnu a banku zvlášť. Jde rozúčtovat jedna faktura na dvě střediska? Já koukala, že se to tam dá zadat do té faktury, ale musela bych tu fakturu zaúčtovat jako že 2 x. Mohu se zeptat jak to zadáváte?
Účtuji ve faktuře v položkách faktury podle jednotlivých činností a středisek.
Pokladny - co středisko, to extra pokladna.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 11. 2011 13:41
Dobrý den, prosím o radu zkušenější ;-) Jedná se mi o účtování v programu Pohoda a středisek. Rozděluji od 1.12. a vůbec nevím, co s tím. To musím ke každému účtování přiřadit analytiku? Kde se nastavují střediska, tak na to jsem už přišla, ale tohle mi vrtá hlavou. No a další věc - pokud budu mít pro každé středisko svůj bankovní účet - jak to potom řešit např. při jedné faktuře na tel., kde půlka lidí je v jednom středisku a druhé d tom druhém? To mám část faktury platit z jednohu účtu a druhou část z druhého? Těžko si to mohu jen tak nějak přefakturovat sama sobě, že?