Střediska - POHODA

• (neregistrovaný)

14. 11. 2011 13:41

Dobrý den, prosím o radu zkušenější ;-) Jedná se mi o účtování v programu Pohoda a středisek. Rozděluji od 1.12. a vůbec nevím, co s tím. To musím ke každému účtování přiřadit analytiku? Kde se nastavují střediska, tak na to jsem už přišla, ale tohle mi vrtá hlavou. No a další věc - pokud budu mít pro každé středisko svůj bankovní účet - jak to potom řešit např. při jedné faktuře na tel., kde půlka lidí je v jednom středisku a druhé d tom druhém? To mám část faktury platit z jednohu účtu a druhou část z druhého? Těžko si to mohu jen tak nějak přefakturovat sama sobě, že?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 11. 2011 14:01

Jirka V. (neregistrovaný)

Re: střediska - POHODA
      Účtuji v Pohodě na střediska. Ty mě zajímají jenom u nákladových a výnosových účtů tzn. při placení faktury mě vůbec nezajímá, na jaké středisko je zaúčtovaná. Fakturu, třeba za tel. rozúčtuji v položkách faktury na jednotlivá střediska a potom už mě to "nezajímá".

• 15. 11. 2011 7:38

g..... (neregistrovaný)

Právě, že my to tu sledovat musíme. Časem se bude firma rozdělovat na s.r.o. a FO a s.r.o. se prodá, proto se musí sledovat obě střediska a majitel firmy si přeje sledovat i pokladnu a banku zvlášť. Jde rozúčtovat jedna faktura na dvě střediska? Já koukala, že se to tam dá zadat do té faktury, ale musela bych tu fakturu zaúčtovat jako že 2 x. Mohu se zeptat jak to zadáváte?

• 15. 11. 2011 8:17

V. (neregistrovaný)

Účtuji ve faktuře v položkách faktury podle jednotlivých činností a středisek.
      Pokladny - co středisko, to extra pokladna.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).