Re: OT-zákonné pojištění
http://finance.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A101102_1476116_poj_hru
http://www.investujeme.cz/clanky/povinne-ruceni-kdo-kde-a-jak-muze-usetrit/nazory/
Zde mě zaujala tato informace
Od: GABČA
Datum: 10.10.2010 14:12
Pozor na ePojištění, jsou to makléři. Já si naběhla také. Do smlouvy napíší sebe jako pojistníka a tím pádem ty jako vlastník vozidla nemůžeš s danou smlouvou vůbec manipulovat ani ji zrušit. Když jsem to zjistila, dala jsem ihned výpověď smlouvy a teď čekám na jejich reakci!
Re: OT-zákonné pojištění
Díval jsem se ten první odkaz a přečetl jen několik reakcí, Z obsahu lze soudit, že nejde o makléře, ale o jakýsi "pool" pro zákonné pojištění. Nejvíce mne ovšem udivila věta, že tomuto způsobu pojištění patří budoucnost. Každá firma vlastnící nějaký majetek uzavírá majetkové pojištění a povinné ručení je jen jakýsi doplněk na konci. A uzavírat majetkové pojištění na internetu by mne tedy nikdy nenapadlo.
Pokud pouze jedno auto, prolustrujte pojištovny a vyberte tu nejvhodnější. Pokud je jich více, případně máte i jiný majetek, najděte si skutečného pojištovacího makléře (opravdu makléře, ne podomního prodejce pojistek či rádoby finančního poradce), který Vám poskytne potřebný servis a ještě na tom ušetříte. A možná že i jedno auto bude pro makléře zajímavé.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 11. 2011 13:49
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s "ePojištění,CZ s.r.o."? Lákají mě na jejich zákonné pojištění, které je výrazně nižší, než mám doposud.Děkuji za jakékoliv podněty. Krásný podzimní den přeji..-)))