Re: DPH EU
Děkuji mockrát za příspěvek - musí být s daní 20% jinak by nám to nevycházelo.. do přiznání se promítne základ bez dph ř.26.
Re: DPH EU
Ano, je vystavena s 20%. Já jsem se v tom na začátku zamotala, potom jsem psala na forum aby byl dotaz smazaný ale mezitím jsem tu měla odpovědi od vás hodných duší.. takže fa vystavena s 20% dph kterou odvedeme v rak. a tady v přiznání pro čr bude uvedená částka bez dph, pouze základ.
Ještě se Vás zeptám jestli máte zkušenosti - na fakturu je potřeba uvádět odkaz na § popřípadě je nutné něco dokládat?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 11. 2011 10:00
Prosím o radu - faktura do EU pro neplátce fyz. osoba s místem plnění v Rakousku.. Fakturu bych měla vystavit bez DPH s tím, že se odvede v Rakousku ale ted mám problém, jak zadat ceny do faktury, protože Smlouvu s odběratelem máme v Kč + DPH,takže celková cena pro odběratele je vč.dph.. je to správně?
Pokud zadám cenu za výrobek bez DPH tak celková cena nebude souhlasit se smlouvou..