Re: Jak často se vypláci Státni soc.podp
píšete, že máte problém s nevyplacením rodič. příspěvku a urgovala jste to na OSSZ. Ale rodičák OSSZ nevyplácí, takže nejprve se podívejte, zda se jedná opravdu o rodičovský příspěvek a potom jeho nevyplacení urgujte ne na OSSZ, ale na kontaktním místě. U nás vyplácí kont. místo, které je pobočkou úřadu práce. Prostě urgujte tam, kde jste dala vyplněné papíry, že žádáte o rodič. příspěvek. Na OSSZ vyplácí PPM.
Re: Jak často se vypláci Státni soc.podp
omlouvám se..napsala jsme to špatne,ale urgovala jsem na správnem míste.Jenom nechápu co je to zas ystem,když jedna řekne,že se vyplácí každý pátek a druhá se tomu jenom smeje.
človek muže jenom čekat a modlit se,že ty peníze opravdu dorazí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
18. 11. 2011 11:48
moc prosím o odpoved.
Rodičák nepřišel tak jak měl-7.11.Ua pár dnu jsem telefonovala a pani mne sdelila,že potřebuje potvrzení ode mne a manžela o trvání pracovního pomeru-jelikož jsme Slováci.
Prý odesílala DOPORUČENE upozornení..samozřejmně nic nepřišlo,přitom s poštou jsem nikdy neměla nejmenší porblém.Často odesílam a posílam balíky..a vždy všechno ok.
Ten den jsem ji odeslasla oskenované potvrzení od obou zamestnavatelu.Mělo to stačit,že je to v pořádku a nejbližším možném terminu mne RP odešle.ˇˇTo bylo minulou středu-.Peníze se prý odesílají každý pátek.
Když po týdnu(dnes)nic nedorazilo,volala jsem na OSSZ co se deje-pani co mne tohle říkala má asi dovolenou,ale meil si přečetla,protože mne přišlo potvrzení o přečtení meilu.
Tak jsme volala jiné pani-žádny pátek,peníze prý odešlou koncem listopadu.
Ptám se-jak je tohle možný?Jak mužu zjistit,jestli opravdu odeslala upozornení?
Naštestí mám manžela a jeak to bez tech 7600lkč vydržíme,i když ne lehce,ale co když se stane tohle mamince samoživitelce?
Jsem na 80% opřesvedčená,že oznámení nebylo odesláno na korenspondenční adresu,kterou jsem uvádela asi před rokem,ale na jinou,již neplatnou.proste si to nevšimla.OK,stane se.Mne by stačila omluva,ale tohle je za hranicí...
jak mužu zjistit,jestli to vubec a kam odeslala?A jaké dny jsou k vyplácení SSP?
Vždy chodila do 7dne v měsíci.
Děkuji za přečtení a odpoved.