Přidám se s dotazem
Pokud jsem dělala storno fa (vrátili nám ji). Mám ji nechat v evidenci a poznačit storno nebo nahradit toto číslo jinou fakturou? Děkuju
Re: Přerušená řada u vydaných faktur -sp
Souvislá číselná řada - že nesmí chybět číslo je jasné. Ale stalo se mi, že vystavuji už faktury v novém měsíci a najednou se mi objeví ještě fakturace z minulého měsíce. Mám např. v říjnu 4,5,6 , v listopadu už č. 7 a musím se vrátit do října s č. 8. Je to problém?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
23. 11. 2011 7:41
Dobré ráno všem, včera jsem si všimla, že kolega, který vystavuje faktury má v říjnové řadě mezeru 15 faktur - asi nepozorností.
Po uvedeném přerušení má už vystavených asi 7 dalších faktur.Je to velký problém? Jinými slovy - má tyto vystavené faktury zrušit a vystavit je znovu (nejsou ještě odeslány odběratelům) místo chybějících nebo to nechat tak a napsat jen nějaké vysvětlení. Myslím, že u vystavených faktur je to docela problém, ale nechci kolegu zbytečně "sekýrovat", když to nevím jistě a navíc už máme i tak napjaté vztahy. Díky moc všem za rady.