Re: poplatek za exekuci
Dobrý den,
samozřejmě na to právo nemá, ani požadovat poplatek za bankovní převod, je to v rámci povinností zaměstnavatele. A pokud Vám sráží exekuci, žádná jiná srážka Vám výplatou nesmí projít, hlavně ne pohledávka za zaměstnavatelem, což by v tomto případě částka 1500 byla. Už dlouho jsem se takto nepobavila, na co lidé nepřijdou.
Samozřejmě, že neplatím za výpočet mzdy. Ale ten poplatek vážně chce, protože si to nechala vypočítat u někoho jiného a musela"prý" zaplatit 1500.
ale to je nesmysl, aby Vám něco srážel
nevěřím tomu, že by zaplatil za výpočet jedné exekuce 1500Kč, pokud ano, pak je to jeho problém - Vám nemá co srážet za výpočet - a určitě by se našla spousta mzdových účetní, které by mu to za tuto částku spočítaly také (hanba by mě musela fackovat, říct si o takovouto sumu, ale asi je možné dneska vše)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 11. 2011 8:55
Mám takový dotaz. Je možné, aby zaměstnavatelmi srážel kromě exekuce i poplatek 1500 za to , že mu někdo vypočítá exekuci. Sám to neumí a po mě chce měsíčně navíc 1500 za výpočet. Podle mě je to jeho problém.