Re: Samovyměření DPH - služba - POHODA
Udělala jsem si vlastní předkontace, kterými jsem přepsala ty původní. V interních dokladech.
Stejně tak jsem přepsala kody DPH
Přiznání DPH z pořízení služby ze státu EU
Přijetí služby od osoby reg. v jiném státě EU / DDslRegEU
Odpočet DPH z pořízení služby ze státu EU
Poskytnutí služby osobou reg. v jiném státě EU / PDslRegEU
Nastavení - Seznamy - Členění DPH - vybrat službu - a zakliknout nabízet.
Pohoda nabízí opravdu jen to základní, pokud si nenastavíte zbytek. Např. když si rozkliknete Členění DPH (ty tři tečky) - máte tam celý seznam nabídky typů členění DPH - pokud chcete aby se Vám nabízela výše zmíněná služba z EU, tak se to udělá jednoduše - postavíte se na daný řádek, a nahoře v "záhlaví daného řádku" zaškrtnete políčko "nabízet" - a pak se Vám to už vždy bude zobrazovat. Přeji krásné svátky :-).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 11. 2011 13:56
Dobrý den, mám na vás dotaz. Mám fakturu od microsoftu za balíček služeb a potřebuji si vyměřit dph. Pohoda mi ale nabízí vyměření jenom s předkontací S_EU/O_EU. To bych ještě pochopila, ale dál mi nabízí jenom členění dovoz zboží a tohle je přece služba..navíc když dám přepočítat dle kurzu duzp faktury tak mě to nepustí, že nemám nastavený celní kurz.. prosím o rady, už fakt nevím, kde to mám hledat.