Pořadí mnoha exekucí

• (neregistrovaný)

30. 11. 2011 9:40

Posila bych o radu. Zaměstnanec, v PP u nás od roku 2010, dříve OSVČ. Splácí postupně asi 10 nepřednostních exekucí podle pořadí, kdy došly ke mě (exe. příkazy jsou již z roku 2007). Ač jsou staré, a asi je nikdy žádný zaměstnavtel nesplácel (byl v zaměstnaneckém poměru jen krátce 2006-2008, zápočtové listy nemám), beru je podle pořadí.
    Ovšem teď, na to že u nás pracuje 2.rokem, přišla exekuce, která údajně byla doručena nějakému zaměstnavateli v březnu roku 2008 a tím pádem by měla mít přednost před všemi těmi exekucemi, které eviduji já?
    Mám si vyžádat zápočtové listy jako důkaz srážek a opravdu mám všechny co eviduji stopnout - i když jsou staršího data? Jedná se zde bohužel o hodně peněz. Moc děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 11. 2011 10:12

... (neregistrovaný)

Re: Pořadí mnoha exekucí
      I exepříkazy z r.2007 mají nějaké pořadí, možná lepší, než exekuce z r.2008, o které píšete. Pokud ale exepříkaz z r.2007 byl jakémukoli zam-teli doručen až po exepříkazu z r.2008, čeká ve frontě a vy byste mohla vyrozumět o tomto stavu exekutory (aby se nedivili), na které se od této mzdy nedostane.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).