Re: Pořadí mnoha exekucí
I exepříkazy z r.2007 mají nějaké pořadí, možná lepší, než exekuce z r.2008, o které píšete. Pokud ale exepříkaz z r.2007 byl jakémukoli zam-teli doručen až po exepříkazu z r.2008, čeká ve frontě a vy byste mohla vyrozumět o tomto stavu exekutory (aby se nedivili), na které se od této mzdy nedostane.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
30. 11. 2011 9:40
Posila bych o radu. Zaměstnanec, v PP u nás od roku 2010, dříve OSVČ. Splácí postupně asi 10 nepřednostních exekucí podle pořadí, kdy došly ke mě (exe. příkazy jsou již z roku 2007). Ač jsou staré, a asi je nikdy žádný zaměstnavtel nesplácel (byl v zaměstnaneckém poměru jen krátce 2006-2008, zápočtové listy nemám), beru je podle pořadí.
Ovšem teď, na to že u nás pracuje 2.rokem, přišla exekuce, která údajně byla doručena nějakému zaměstnavateli v březnu roku 2008 a tím pádem by měla mít přednost před všemi těmi exekucemi, které eviduji já?
Mám si vyžádat zápočtové listy jako důkaz srážek a opravdu mám všechny co eviduji stopnout - i když jsou staršího data? Jedná se zde bohužel o hodně peněz. Moc děkuji za odpověď.