Re: proplácení dovolené (minimální mzda)
Nemůžete být současně na rodičovské dovolené a dovolené a ještě vám být dovolená proplácena - to jsou 3 různé situace.
Dovolená se proplácí pouze při skončení pracovního poměru.
Buď čerpáte dovolenou (§211 a násl. ZP) bezprostředně po skončení MD a ta je vám placena minimálně sazbou ve výši 48,10 Kč/hod.
Nebo jste skončila pracovní poměr - a i v tomto případě je nevyčerpaná dovolená (§ 222 odst. 2 ZP) hrazena sazbou nejméně 48,10 Kč/hod.
Nebo jste na rodičovské dovolené (§ 196 ZP) - ale to nečerpáte dovolenou, takže není co platit.
Rodičovský příspěvek s rodičovskou dovolenou nesouvisí - to je dávka SSP. Dovolená a RD jsou názvy volna u zaměstnavatele.
Re: proplácení dovolené (minimální mzda)
Děkuji.
Já vím, dovolená se čerpá po skončení MD před nástupem na RD, špatně jsem se vyjádřila, za což se omlouvám.
Takže mi to proplatili špatně, minimálně tedy 48,10 i když jsem měla měsíční mzdu. Je to tedy tak?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
2. 12. 2011 7:05
Dobrý den, skončila mi u zamšstnavatele mateřská dovolená, přešla jsem na rodičovskou dovolenou a zároveň mi zaměstnavatel proplácí nevyčerpanou dovolenou.
Měla jsem smlouvu na 8000 Kč, měsíční mzdu.
Na výplatním lístku u proplacené dovolené mám však zaplaceno 46,40 Kč/hod. Neměla bych mít 48,10 Kč/hod? Připomínám, že jsem byla placenou měsíční mzdou 8000 Kč.
Děkuji.