Re: Vrácení daní za rok 2011
Pokud do konce roku nebudete mít jiného zaměstnavatele, nemusíte si sama podávat daňové přiznání, ale v průběhu ledna(přesněji do 15.2.) můžete svého posledního zaměstnavatele požádat (vyplněním 3. a 4. str. prohlášení - ten váš."růžový papír" se jmenuje prohlášení k dani)o provedení ročního zúčtování daní. Podepíšete, že jste v průběhu prosince neměla zdanitelné příjmy. Pokud byste si přesto chtěla sama podat daňové přiznání, vyžádáte si od zaměstnavatele potvrzení o zdanitelných příjmech a na finanční úřad podáte daňové přiznání.
Re: Vrácení daní za rok 2011
No vzhledem k tomu, že v prosinci už příjem neměla a sleva na poplatníka se započítá celá, lze předpokládat, že k vrácení určitě něco bude...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 12. 2011 21:48
Dobrý večer.
Do konce listopadu tohoto roku jsem byla zaměstnaná. K 30.11.2011 mi byl ukončen prac.poměr, bez možnosti odstupného, nyní jsem na úřadu práce. U předchozího zaměstnavatele jsem vyplnila "ten růžový papír - tzv. vrácení daní" (moc se omlouvám, přesně nevím, jak se to nazývá). Pracovala jsem tam na HPP, na smlouvu. Jelikož jsem tam ale nebyla do konce roku a nepředpokládám, že bych do konce roku někde nastoupila, tak si musím toto "vrácení daní" vyřídit sama, že ano? Ráda bych se prosím zeptala, jak se tento "růžový papír" přesně jmenuje a na jaké instituci si to mám sama vyřídit? Popř. co všechno k tomu budu muset dokládat. Moc děkuji za vaše rady. Lenka