Re: DPH - rekonstrukce topenív bytovém d
Předejte mu relevantní podklady a trvejte na správné fakturaci (nebo na vystavení opravného daňového dokladu)
Zaplaťte mu z faktury jen částku DPH, kterou si sami můžete uplatnit.
Re: DPH - rekonstrukce topenív bytovém d
Tak mě bylo řečeno,že kotel dodali - montáž jsme dělali my,a že ho uvedli do provozu a udělali revize plynu a komína je všes 20% i když je to byt.Tak já mám tomu zákazníkovi taky fa s 20% tj,podle mě špatně,tak to budu brát kotel vč.ostatního jako materiál od subdodavatelle a fakturuji 10% DPH? Moc díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
6. 12. 2011 8:51
Prosím o radu,firma provádí rekonstrukci vytápění,dodavatel dodal kotel vč.revizí a kouřovodu fa.vystavena s 20% DPH,my ale budem fakturovat s 10% celkovou cenu za rekonstrukci vč.toho kotle atd.Je to tak správně? Myslela jsem,že dodavatel kotle vč.montáže,revizi a kouřovodu také bude fa s 10% DPH,ale řekli mě,že je to 20% DPH,tak jsem na vážkách co je správně.Moc díky za rady.