Re: potvrzení o zaměstnání+exekuce
Ve skutečnosti částka uvedená na zápočťáku není podstatná (z toho důvodu já osobně na ZL sražené částky nepíši), další zaměstnavatel stejně bude srážet podle toho, co mu napíše exekutor. Hlavně napište exekutorovi, že z-nec skončil a kolik jste mu srazili celkem.
děkuji moc
>>Vystavila jsem zaměstnanci potvrzení o zaměstnání k
>>11.11., kde jsem vypsala mimo jiné 2 exekuce a jejich
>>zůstatky. Nyní jsem při zpracování mezd za listopad
>>srazila exekuci (sice je to menší částka, ale je).
>>Jak
>>nyní postupovat, když na záp.listě je zůstatek jiný?
>>Děkuji moc
>Ve skutečnosti částka uvedená na zápočťáku není
>podstatná (z toho důvodu já osobně na ZL sražené částky
>nepíši), další zaměstnavatel stejně bude srážet podle
>toho, co mu napíše exekutor. Hlavně napište exekutorovi,
>že z-nec skončil a kolik jste mu srazili celkem.
Re: potvrzení o zaměstnání+exekuce
Já na ZL zůstatky také nepíšu. Teď jsem ale měla případ, kdy přes skončením prac. poměru přišla exekuce (výkon rozhodnutí) na dlužné výživné. Na ZL jsem ho ještě musela napsat, ale v poslední výplatě jsem ho celé srazila. Domluvila jsem se s paní na ÚP, kam zaměstnanec odešel a poslala jsem jí oznámení, že již byla celá tato částka sražena. Vím že se stejně budou muset dotázat soudu, ale v tomto případě se mi to zdá lepší ještě vyřídit takhle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
12. 12. 2011 8:32
Vystavila jsem zaměstnanci potvrzení o zaměstnání k 11.11., kde jsem vypsala mimo jiné 2 exekuce a jejich zůstatky. Nyní jsem při zpracování mezd za listopad srazila exekuci (sice je to menší částka, ale je). Jak nyní postupovat, když na záp.listě je zůstatek jiný? Děkuji moc