Prohlaseni poplatnika dane

• (neregistrovaný)

15. 12. 2011 20:56

Dobrý den, pokud jsem byla zaměstnána brigádně a nepodepsala jsem prohlášení na poplatníka (u žádného zaměstnavatele) mohu podat roční vyúčtování, aby mi byla vrácená sražená daň?? Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 12. 2011 6:12

jasná (neregistrovaný)

Re: prohlaseni poplatnika dane
      Pokud jste měla sraženou zálohovou daň a měla současně více zaměstnání, podáte si daňové přiznání a vypočtená daň vám bude vrácena.

• 16. 12. 2011 7:02

ivetka (neregistrovaný)

daň jsem samozřejmě měla sraženou a více zaměstnání jsem neměla, protože studuji. To je problém?? Proč bych měla mít více zaměstnání na to, abych mohla podat daňové přiznání??

• 16. 12. 2011 7:30

Líba (neregistrovaný)

V dotazu píšete, že u žádného zaměstnavatele, takže proto vám takto odpověděli. Jestliže jste měla jen jednoho zaměstnavatele, tak u něj můžete podepsat prohlášení dadatečně a on vám udělá roční zúčtování daní. Nebo ho požádáte o potvrzení o zdanitelných příjmech a na jeho základě si sama podáte daňové přiznání. Pozor, příjmy do 5000,- měsíčně tam nebudou, protože z těch se srážela daň srážková, ta už se nijak nevyúčtovává..

• 16. 12. 2011 13:49

ivetka (neregistrovaný)

no to jsem napsala, protoze jsem ocekavala, ze se me na to hned nekde zepta. Nemam na mysli prijmy do 5000,- děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).