Re: DPH - místo plnění Rusko
domnívám se , že ne, místo plnění je stále v RUsku.podle mě se toto nepřenáší do našeho přiznání. něco jako § 69 - služby s dovozem a vývozem, taky se nedávají do přiznání
No mě jen mate to, že se jedná o šéfmontáž což jak jsem se dozvěděla je nějaký dozor nad prací, kterou si tam dělají sami Rusi a oni nám tento dozor nad nimi fakturují, ale jedná se o movitou věc tak si myslím, že i ten § 67 je nějakej divnej.
Kačka
§ 67 jsou práce na movitém majetku, který je pořízen nebo dovezen za účelem provedení těchto prací v tuzemsku a následně je odeslán nebo přepraven do třetí země osobou , která tyto služby
poskytla nebo osobou pro kterou jsou tyto služby poskytnuty.
je to druh služby, která je vám fakturována ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
16. 12. 2011 8:28
Dobrý den,
dostali jsme přijatou fakturu od českého plátce DPH za službu na movité věci, která se nachází v Rusku. My jsme taky plátci a oni nám fakturují bez daně. Je tam napsáno dle par. 67 služby mimo eu. Vůbec nevím kam to přijde do přiznání, můžete mi prosím poradit.
Díky Kačka